fbpx

VIKTORIJA + ANTONIN | Vestuvės SICILIJOJE | Destination wedding in SICILY

Kaip vestuvių fotografė mačiau ir įamžinau daugybę meilės istorijų kvapą gniaužiančiose vietose. Savo svajonių vestuvėms Viktorija ir Antonin pasirinko Siciliją. Castellammare del Golfo tapo jų šventės miestu, į kurį spalio mėnesio pabaigoje sukvietė per 80 artimiausių žmonių. Sicilietiškos mėlynos ir geltonos spalvos atspindėjo ryškioje Viktorijos puokštėje, o klasikinis „Fiat 500“ puikiai papildė nuotraukas.

VESTUVIŲ fotografijos STILIAI

Vestuvių diena yra ypatingas įvykis, kupinas džiaugsmo, meilės ir nepamirštamų akimirkų. Pasirinkus tinkamiausią vestuvių fotografavimo stilių ir fotografą, kuris sugeba jį įgyvendinti, užtikrinsite, kad šie prisiminimai išliktų gyvi ilgus metus. Vestuvių fotografijos stiliai laikui bėgant keičiasi. Tai priklauso nuo tendencijų, technologijų ir kultūrinių pokyčių. Štai keletas populiarių vestuvių fotografijos stilių.

PATARIMAI JAUNIKIUI renkantis kirpimą VESTUVĖMS

Vienas iš svarbiausių elementų, galinčių nulemti viso įvaizdžio sėkmę, yra jaunikio kirpimas. Nors iš pirmo žvilgsnio tai gali atrodyti kaip smulkmena, tinkamai parinkta šukuosena ne tik suteiks pasitikėjimo savimi, bet ir leis jaustis ypatingai vestuvių dieną. Pasidalinsiu patarimais jaunikiui renkantis kirpimą vestuvėms, kuriuos surinkau pasikonsultavusi su kirpėjomis.

ŠVENTĖS VIETOS vestuvėms KAUNO RAJ.

Ieškantiems šventės vietos vestuvėms Kauno raj. įvairovė gali apstulbinti savo unikalumu ir pritaikymu įvairiausioms poroms. Nuo romantiškų dvarų iki modernių kaimo turizmo sodybų. Kiekviena iš šių vietų Kauno raj. turi savo unikalų žavesį ir gali tapti nepakartojama vieta jūsų vestuvių šventei. Svarbiausia – rasti vietą, kuri atitinka jūsų asmeninius lūkesčius ir svajones apie tobulą dieną.

Kur ieškoti VESTUVIŲ FOTOGRAFO?

Norint rasti vestuvių fotografą reikia skirti laiko, įdėti darbo ir pastangų bei įvertinti įvairius faktorius. Tokius kaip: Jūsų vestuvių šventės vieta, Jūsų biudžetas, norimo fotografo stilius ir rekomendacijos. Štai keli populiariausi ir efektyviausi būdai rasti vestuvių fotografą:

Kodėl VERTA rinktis introvertą VESTUVIŲ FOTOGRAFĄ?

Turbūt jau žinote, kad yra du asmenybės tipai: ekstravertas ir introvertas. Aš save priskirčiau introvertams. Introvertas vestuvių fotografas gali pasiūlyti unikalų požiūrį į brangių akimirkų įamžinimą Jums svarbią dieną.
Keletas privalumų samdant introvertišką asmenybę.

MARKO krikštynos KĖDAINIŲ Šv. Juozapo bažnyčioje | Christening in St. Joseph’s Church of Kėdainiai

Kotrynos krikštynos Kačerginės Šv. Onos koplyčioje įvyko rugsėjo viduryje. Pasiruošimas vyko šeimos namuose. Po pasiruošimo ir sveikinimų išvykome į jaukią bažnyčią apsuptą pušų. Po gražios ir jautrios krikštynų ceremonijos, nuvykome į Raudondvario dvaro oranžerijos restoraną. Čia jų jau laukė nuostabi šventė ir princesės tema papuoštas kupolas.  

Restoranai vestuvėms KAUNE

Vis labiau populiarėja miesto vestuvės. Juk taip sunku atsispirti vestuvių, vyksiančių miesto restorane, žavesiui.  Tai tarsi elegantiška vakarienė su mylimiausiais žmonėmis jūsų mėgstamame mieste! Tačiau rasti tobulą vietą gali būti sudėtinga. Vienos poros ieško vietų, kur galėtų pasimėgauti jaukia degustacine vakariene su pačiais artimiausiais. Kitos nori šventės išskirtiniame, stilingame restorane. Šiuo tikslu pasidomėjau, kurie restoranai Kaune yra tinkami vestuvėms.

Vestuvių planuotojos KAUNE

Vestuvių planavimas gali būti sudėtingesnis procesas nei įsivaizduojate. Ir čia visuomet gelbėja ne kas kitas, o vestuvių planuotojos. Kodėl jas turėtumėte samdyti, jau rašiau blogo įraše. Patirties turinti vestuvių planuotoja puikiai išmano vestuvių rinką bei palaiko glaudžius ryšius su patikimais tiekėjais. Tai gali Jums sutaupyti tiek laiko, tiek streso visame vestuvių planavimo procese. Šios Kaune gyvenančios bei visoje Lietuvoje dirbančios vestuvių planuotojos pasirūpins, jog šventė atspindėtų Jūsų unikalias asmenybes, norus bei idėjas.

10 patarimų, kad VESTUVIŲ NUOTRAUKOSE atrodytumėte NUOSTABIAI

Jūsų vestuvių nuotraukos yra fizinis priminimas apie dieną, kurią jūs ir jūsų sutuoktinis įsipareigojote visam gyvenimui kartu. Per jas jūs (ir ateinančios kartos!) galite iš naujo išgyventi kiekvieną ypatingą tos dienos akimirką, kai pasakėte „taip“. Nutariau, surašyti jums 10 patarimų, kad vestuvių nuotraukose atrodytumėte nuostabiai.

DOVILĖ + VYTAUTAS | Elegantiškos vestuvės KAUNE | Wedding in Kaunas

Dovilės ir Vytauto, elegantiškos vestuvės Kaune, įvyko rugsėjo vidury. Vestuvių vizija – minimali klasika, tikra, jausminga, sentimentali judviejų diena, kai artimieji džiaugiasi už jų laimę. Viskas paprasta, bet kartu ir ypatinga. Svarbiausia yra priesaika bažnyčioje, žiedų apsimainymas. Visa kita detalės, kurios tik papildo gražią dieną.

Žurnalo VESTUVĖS.LT žiema’21 viršelio fotosesija

Norėjau su jumis pasidžiaugti, žurnalo Vestuvės.lt žiema’21 viršelio fotosesija. Gruodį, Goda, žurnalo “Vestuvės.lt” redaktorė, pakvietė mane nufotografuoti 2021 metų, žiemos numerio viršelį. Labai apsidžiaugiau, bei su nekantrumu ir didele atsakomybe ėmiausi šio projekto. Kadangi tai buvo žiemos numeris, kūrybinė komanda įgyvendino žiemos nuotakos viziją. 

GERIAUSIOS VESTUVIŲ fotosesijos vietos RAVELE, ITALIJOJE | Best places for wedding photography in Ravello, Italy

Pietinės Italijos regionas Kampanija garsėja viena romantiškiausių pakrančių pasaulyje – Amalfio pakrante. Jai priklauso miesteliai, tokie kaip Pozitanas (Positano), Amalfis (Amalfi), Ravelas (Ravello). 1997 metais Amalfio pakrantė buvo įrašyta į UNESCO paveldo sąrašą. Ravelas labai populiarus lietuvaičių tarpe, kaip vestuvių užsienyje vieta. O kokios geriausios vestuvių fotosesijos vietos Ravele, Italijoje?

KOTRYNOS krikštynos KAČERGINĖS Šv. Onos koplyčioje | Christening in Saint Anne’s Chapel of Kačerginė

Kotrynos krikštynos Kačerginės Šv. Onos koplyčioje įvyko rugsėjo viduryje. Pasiruošimas vyko šeimos namuose. Po pasiruošimo ir sveikinimų išvykome į jaukią bažnyčią apsuptą pušų. Po gražios ir jautrios krikštynų ceremonijos, nuvykome į Raudondvario dvaro oranžerijos restoraną. Čia jų jau laukė nuostabi šventė ir princesės tema papuoštas kupolas.  

ADRIJAUS krikštynos VILNIAUS Šv. Kryžiaus bažnyčioje | Christening in Holy Cross Church in Vilnius

Adrijaus krikštynos Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje rugpjūčio pabaigoje. Bažnyčia nuostabaus grožio.  Po gražios ir jautrios krikštynų ceremonijos, nuvykome į Esperanza resort. Viešbučio teritorija puikiai tiko šeimos fotosesijai. Kol su šeima fotografavomės, svečiai įsikūrė viešbutyje ir mėgavosi užkandžiais bei gėrimais saulėtoje terasoje. Simona iš Deco Code papuošė La Terraza restoraną nuostabiomis gėlėmis. 

Mateo krikštynos Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje | Christening in Kaunas Cathedral-Basilica of St. Peter and St. Paul

Mateo krikštynos Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje įvyko liepos pabaigoje. Visa šeima atvyko net iš Jungtinių Amerikos valstijų. Pradžioje, kai Mateo mama klausė, kuri bažnyčia Kaune yra gražiausia, net nemirktelėjusi pasakiau, kad arkikatedra bazilika. Pasiruošimas vyko Moxy viešbutyje. Visada stengiuosi, kad prie bažnyčios atvyktume kiek anksčiau ir spėtume padaryti bent keletą šeimos nuotraukų. Nes niekad nežinai, koks oras ar kokia vaiko nuotaika bus po krikšto sakramento. 

GABRIELLOS krikštynos RAUDONDVARIO Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčioje | Christening in Church of Saint Thérèse of the Holy Baby Jesus

Gabriellos krikštynos Raudondvario Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčioje įvyko liepos pradžioje. Kadangi visa šeima atvyko iš Anglijos, pasiruošimas vyko Maironio apartamentuose. Krikšto sakramentą, šeima nusprendė daryti Raudondvario Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčioje. Po krikšto visų svečių ir vaikučių laukė sveikinimai, vaišės bei pramogos vaikams, kurios vyko netoliese esančiame Raudondvario dvaro oranžerijos restorane lauke esančiame kupole.

HERKAUS krikštynos KAUNO šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje | Christening in Kaunas Cathedral-Basilica of St. Peter and St. Paul

Herkaus krikštynos Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje įvyko birželį. Pasiruošimas vyko namuose. Fotosesiją nusprendėme padaryti prie bazilikos, prieš pat krikšto sakramentą. Taip sutaupėme laiko, bei nereikėjo daug važinėti, viskas vyko šalia. Po gražios ir jautrios krikštynų ceremonijos, šventė persikėlė į Juodelynės sodybą. 

ŪLOS krikštynos Studio Nisha, KAUNE | Christening celebration in Studio Nisha

Ūlos krikštynos Studio Nisha, įvyko spalio pabaigoje. Su Ūlos artimaisiais susitinku jau ne pirmą kartą. Jie pažįsta mane, aš juos. Jie žino kaip aš dirbu, kokias nuotraukas gaus. Vienas kitais pilnai pasitikim. Šios krikštynos turėjo vykti pirmąją karantininę vasarą, šventė kelta, net kelis kartus. Ir, kai pagaliau, ribojimai sušvelnėjo ir galėjo atvykti visi svečiai iš užsienio, krikštynas suderino su trečiuoju Ūlos gimtadieniu. Krikšto sakramentas vyko Aukštosios Panemunės bažnyčioje. Kunigas labai geras ir supratingas, puikiai pravedė krikšto sakramentą. Po šventės visi išvykome į Studio Nisha. Šeimos fotosesijos nebuvo, akcentuojamas vakaro reportažas. Studijoje jų jau laukė papuošta erdvė, bei Olgos meškiukai ir šou muilo burbulai.

SOFIJOS krikštynos KAUNO Čiop Čiop | Christening celebration in Kaunas Čiop Čiop

Sofijos krikštynos Kauno Čiop Čiop įvyko, rugsėjo pradžioje. Šiose krikštynose, buvo svarbus, pačios šventės dokumentavimas – reportažas. Šeimos fotosesijos nebuvo. Tik kelios nuotraukos šventės vietoje. Juk šventė vyko, po karantinų, visi išsiilgę buvimo kartu ir bendravimo. Po gražios ir jautrios krikštynų ceremonijos, Kauno Šv. Jurgio Kankinio (pranciškonų) bažnyčioje, nuvykome į Kauno Čiop Čiop. Čiop Čiop merginos puikiai papuošė lauko terasą, o virtuvės meistrai – užkandžiais, saldumynais bei patiekalais. Visada gera sugrįžti į šią vietą.